Thuiszorg volgens uw behoeften
Wij zorgen voor wat u nodig hebt

Thuisverpleging Faes - Nuyts is als thuiszorg in Balen 24 uur op 24, 7 dagen op 7 beschikbaar voor verpleegkundige zorgen. We doen zowel algemene medische als palliatieve begeleiding, dit steeds in discrete samenwerking met de zorgverstrekkers van uw keuze en altijd met respect voor het beroepsgeheim.

Wat kunt u van ons verwachten?

U kunt rekenen op een professioneel team zorgverleners die regelmatig bijscholingen volgen om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen. Verder wordt er zeer nauw samengewerkt met artsen, dit steeds met het oog op de best mogelijke zorg voor de patiënt in diens thuisomgeving. Wanneer nodig aarzelen wij niet om een multidisciplinair overleg aan te vragen met professionele en niet-professionele hulpverleners(kinderen, mantelzorger, vrienden, echtgenoot,.. iedereen die met de verzorging betrokken is). 

De patiënt en de familie staan altijd centraal en elke vraag wordt behandeld. Staat u er alleen voor? Dan helpt de thuisverpleegkundige graag door de sociale dienst te contacteren om u extra te ondersteunen. 

Verzorging nodig? Contacteer ons

Bent u op zoek naar thuiszorg in Balen en omgeving? Neem dan gerust contact op met Thuisverpleging Faes - Nuyts. We vertellen u dan meer over onze manier van werken en betaalwijze.

Contactgegevens

Thuisverpleging Faes-Nuyts
Steenweg Op Leopoldsburg 69
2490 - Balen


Tel.:   014 96 02 93014 96 02 93
BTW BE 0445.311.162

Thuisverpleging Verpleging aan huis Thuisverpleegkundige | Thuiszorg Thuisverpleegster