Uw professionele thuisverpleegster
Vakkundige en discrete hulp

Het team van Thuisverpleging Faes - Nuyts bestaat uit verpleegkundigen die als thuisverpleegster in Balen en omstreken bij u langskomen om de nodige verpleegkundige zorgen toe te dienen. De thuisverpleging bestaat al sinds 1991, maar werd in 2016 overgenomen door Silke Van Loo, onder begeleiding van Guy Faes en Marleen Nuyts.

Wie is Silke Van Loo?

Silke behaalde in 2013 haar diploma verpleegkunde aan het VTI Hasselt en heeft ondertussen heel wat ervaring opgedaan op verschillende ziekenhuisdiensten. In 2014 stapte ze over naar de thuisverpleging om meer aandacht te kunnen geven aan de patiënt en zijn naasten in diens natuurlijke thuisomgeving..

Zelf vind ze het belangrijk om zichzelf telkens bij te scholen en bijkomende opleidingen te doen. Momenteel is ze bezig met een postgraduaat "verpleegkundige in de huisartsenpraktijk" aan Universiteit Campus Drie Eiken Antwerpen.

Samen bouwen aan een vertrouwensrelatie

Als thuisverpleegster vindt ze het belangrijk om de patiënt centraal te plaatsen en ervoor te zorgen dat deze zo lang mogelijk thuis kan blijven door hem te omringen met de best mogelijke zorgen. Hierbij wordt er ook steeds rekening gehouden met de noden van de familie, mantelzorgers en de omgeving.

Vragen? Neem contact op

Hebt u vragen over onze werkwijze of wenst u meer informatie over de mogelijkheden voor uw persoonlijke situatie? Aarzel dan niet en neem contact op met Thuisverpleging Faes - Nuyts in Balen voor een persoonlijk gesprek.

Contactgegevens

Thuisverpleging Faes-Nuyts
Steenweg Op Leopoldsburg 69
2490 - Balen


Tel.:   014 96 02 93014 96 02 93
BTW BE 0445.311.162

Thuisverpleging Verpleging aan huis Thuisverpleegkundige | Thuiszorg Thuisverpleegster